WE ARE CONSENSUS
CONSENSUS SERVICES
SOCIAL MEDIA

Contact
Terms & Conditions
Privacy Policy


Facebook
Linkedin
Instagram

MAAK UW WERELD SCHOON EN REDT DE ONZE 

SANITIZE
Watergedragen ozon is in staat 99,9% van de meest schadelijke pathogenen te elimineren. De ozon die EnzoPro genereert is door de FDA goedgekeurd als algemeen erkend als veilig (GRAS), zodat u vol vertrouwen kunt schoonmaken.

DEODORIZE

Watergedragen ozon reinigt niet alleen grondig, ook verwijdert het vlekken en pakt het ongewenste geuren aan zonder dat er toevoeging van geuren of kleurstoffen aan te pas komen. 

CLEAN

EnozoPro's on-demand reinigingskracht maakt het gebruik van synthetische chemicaliën en reinigingsmiddelen overbodig. Watergedragen ozon laat geen schadelijke residuen achter.

 

 Jaarlijks raken 1 op de 6 mensen ziek als gevolg van kruisbesmetting door oppervlakten. EnozoPRO is ontworpen om deze oppervlakten te zuiveren en de gezondheid van mens en natuur te beschermen.

VEREENVOUDIGD PROCES
Schoonmaken mag niet moeilijk zijn. EnozoPRO maakt complexe reinigingsprocessen overbodig en biedt gebruikers on-the-go een on-demand reinigingsoplossing. 
 

GEEN CHEMISCHE ADDITIEVEN
Watergedragen ozon is een niet-synthetisch reinigingsmiddel dat zonder toegevoegde geur- of kleurstoffen oppervlakten ontsmet. Reinig met vertrouwen… en zonder toegevoegde chemicaliën.

DUURZAAMHEID IN ACTIE
Het gebruik van de oplaadbare herbruikbare EnozoPRO sprayflacon elimineert een groot deel van uw ​​afvalproductie en verkleint daarom uw footprint. Bespaar geld en doe iets terug voor mens en natuur.

EEN VEILIGER ALTERNATIEF
Verminder huidirritaties en risico's op het inademen van schadelijke VOC's. Het gebruik van watergedragen ozon kan het risico op ziekten en huisallergieën sterk verminderen.

MEERVOUDIG SANITIZER
Elimineer het gebruik van schadelijke of dure reinigingsmiddelen. Met EnozoPRO doodt je 99,9% van de meest voorkomende, schadelijke microben in slechts 30 seconden.

TOP-NOTCH ENGINEERING
Enozo-ingenieurs zijn voortdurend bezig om de manier waarop de wereld schoonmaakt te verbeteren. De EnozoPRO sprayflacon heeft bewezen duurzaam te zijn. Testresultaten zijn opvraagbaar.

WAAROM ENOZO?

AANGEDREVEN DOOR NATUUR
 

Watergedragen ozon (AO) is een natuurproduct dat wordt geproduceerd wanneer water en lucht elektrisch worden geladen. Deze elektrische lading creëert een van de krachtigste oxidatiemiddelen ter wereld.

 

Deze revolutie veranderd de manier waarop mensen ruimtes reinigen, ontgeuren en ontsmetten. Watergedragen ozon is een veilig alternatief voor multifunctionele reinigingsmiddelen. 

EEN MULTIFUNCTIONELE REINIGER IN ÉÉN HERBRUIKBARE, OPLAADBARE FLES…

KEUKENS
Elimineer het risico op door voedsel overdraagbare ziekten. EnozoPro is in staat 99,9% van de meest schadelijke bacteriën zoals Salmonella te doden.

FITNESS, SPAS & HOME GYMS
Of het nu gaat om het afnemen van de vrije gewichten of ervoor zorgen dat alle spa-oppervlakken vlekkeloos zijn, EnozoPRO werkt perfect op verschillende harde oppervlakken.

HOSPITALITY
EnozoPRO is komt overal goed van pas. Omdat de sprayflacon draagbaar is en on-demand ozon creëert is het de perfecte tool om van ruimte naar ruimte mee te nemen.

ANIMAL CARE
Als u een huisdiervriendelijke werkplek of thuis bent, is een Enozo-spuitfles perfect voor ontsmetten en ontgeuren om urine, ontlasting en braaksel te elimineren. Het is ook veilig om harige vrienden te hebben

SCHOLEN EN OPVANG
Kleine handen verspreiden grote ziektekiemen. Bescherm uw klaslokaal, speelplekken en kinderen van ziektekiemen en chemicaliën.

THUISHYGIËNE

Met EnozoHOME hoeft u zich na het schoonmaken geen zorgen te maken over eventuele resterende chemische resten. Spray, veeg en leef zorgeloos in hygiëne.

KENNISMAKEN MET ENOZOPRO?
 

Meer weten over EnozoPro of schoonmaken met watergedragen ozon? Neem contact met ons op.