Join the new wave in cleaning

REINIG UW WERELD
EN BESCHERM DE ONZE 

SANITIZE
Watergedragen ozon is in staat 99,9% van de meest voorkomende pathogenen te elimineren. De ozon die EnozoPro genereert is door de FDA goedgekeurd als algemeen erkend als veilig (GRAS), zodat u oppervlakten vol vertrouwen kunt sanitizen.

DEODORIZE

Omdat watergedragen ozon de oorzaak van het probleem aanpakt, verwijdert het vlekken en ongewenste geuren  zonder dat er geur-of kleurstoffen aan te pas komen.

CLEAN

EnozoPro's on-demand reinigingskracht maakt het gebruik van synthetische chemicaliën en reinigingsmiddelen overbodig. Één fles voor multifunctioneel gebruik elimineert kosten en bespaart u tijd.

 

VEREENVOUDIGD PROCES
Schoonmaken mag niet moeilijk zijn. EnozoPRO maakt complexe reinigingsprocessen overbodig en biedt gebruikers één on-the-go en on-demand reinigingsoplossing. 
 

GEEN CHEMISCHE ADDITIEVEN
Watergedragen ozon is een niet-synthetisch reinigingsmiddel dat zonder toegevoegde geur- of kleurstoffen oppervlakten sanitized. Reinig vol vertrouwen… en zonder toegevoegde chemicaliën.

DUURZAAMHEID IN ACTIE
Het gebruik van de oplaadbare herbruikbare EnozoPRO sprayflacon elimineert een groot deel van uw ​​afvalproductie en verkleint daarom uw footprint. Bespaar geld en doe iets terug voor mens en natuur.

EEN VEILIGER ALTERNATIEF
Verminder huidirritaties en risico's op het inademen van schadelijke VOC's. Het gebruik van watergedragen ozon kan het risico op ziekten en huisallergieën sterk verminderen.

MEERVOUDIG SANITIZER
Elimineer het gebruik van schadelijke of dure reinigingsmiddelen. Met EnozoPRO doodt u 99,9% van de meest voorkomende microben in slechts 30 seconden.

TOP-NOTCH ENGINEERING
Enozo-ingenieurs zijn voortdurend bezig om de manier waarop de wereld schoonmaakt te verbeteren. De EnozoPRO sprayflacon heeft bewezen duurzaam te zijn. Testresultaten zijn opvraagbaar.

WAAROM ENOZO?

AANGEDREVEN DOOR NATUUR
 

Watergedragen ozon is een natuurproduct dat wordt geproduceerd wanneer water en lucht elektrisch worden geladen. Deze elektrische lading creëert een van de krachtigste oxidatiemiddelen ter wereld.

 

Werken met ozon veranderd de manier waarop mensen ruimtes reinigen, ontgeuren en sanitizen. Watergedragen ozon is een veilig alternatief voor multifunctionele reinigingsmiddelen. 

EEN MULTIFUNCTIONELE REINIGER IN ÉÉN HERBRUIKBARE, OPLAADBARE FLES…

KEUKENS
Elimineer het risico op door voedsel overdraagbare ziekten. EnozoPro is in staat 99,9% van de meest schadelijke bacteriën zoals Salmonella aan te pakken.

FITNESS, SPAS & HOME GYMS
Of het nu gaat om het afnemen van 
fitnessapparaten of er voor zorgen dat alle spa-oppervlakken vlekkeloos zijn, EnozoPRO werkt perfect op verschillende harde oppervlakken.

HOSPITALITY
EnozoPro komt overal goed van pas. Omdat de sprayflacon draagbaar is en on-demand ozon creëert is het de perfecte tool om van ruimte naar ruimte mee te nemen.

ANIMAL CARE
EnozoPro is mens en huisdiervriendelijk. De sprayflacon dient daarom ook perfect voor het reinigen en ontgeuren van onder meer urine, ontlasting en braaksel.

SCHOLEN EN OPVANG
Kleine handen verspreiden grote ziektekiemen. Met EnozoPro beschermt u uw klaslokaal, speelplekken en kinderen van ziektekiemen en chemicaliën.

THUISHYGIËNE

Met EnozoPro hoeft u zich na het schoonmaken geen zorgen te maken over eventuele resterende chemische resten. Spray, veeg en leef zorgeloos in hygiëne.

KENNISMAKEN MET ENOZOPRO?
 

Meer weten over EnozoPro of over hoe u kunt schoonmaken met watergedragen ozon? Neem contact met ons op en plan een vrijblijvende demonstratie in!

Over Ons

Over Ons
Onze Diensten
Onze Merken
Contact

Nieuwsbrief

Contactgegevens

Caïrostraat 97

3047 BB Rotterdam

010 218 3800
info@consensusservices.org

Op de hoogte blijven van nieuws over Consensus? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Social Media

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter

Consensus Group  |  2020 Consensus Group   |  Privacy statement   | Disclaimer | Cookies